Grundlovsdag den 5. juni på Aarø i 2021!

Desværre er Grundlovsarrangementet på Aarø også aflyst i år. Der er ingen taler og underholdning, ølvogn pølsebod og Ø-bus i år, men der er åben ø med gratis færge.

Der er gratis færge for gående fra kl. 9.20 til kl. 16.40 fra Årøsund.

Følg de anvisninger der er på færgen med mundbind, afstand osv.

Alle øens butikker og spisesteder har åbent fra kl. 11, men skal du spise, er det nok en god ide at bestille bord. Man kan finde oplysninger på deres hjemmeside eller på www.aaro.dk/spisesteder. Campingpladsen har åbent fra kl. 8.00, hvor der også er plads til at børnene kan lege på deres legeplads, og som noget nyt er vores petanquebane blevet renoveret!

Beboerforeningen stiller ekstra borde og bænke op på sportspladsen med store afstande, så der er plads til at spise sin medbragte madkurv, hvis der er optaget på naturlegepladsen eller andre steder rundt på øen.

Alle her på Aarø håber, at rigtig mange også i år vil tage en tur til øen på Grundlovsdag. Vores erhvervsdrivende glæder til at se jer, for der har været stille meget længe!