Aarø Parkgolf

En hyggeligstund på Aarø Parkgolfs baner

AARØ PARKGOLF blev officielt indviet i foråret 2015

En udflugt til AARØ PARKGOLF er en rejse ind i et univers af naturskøn idyl og rendyrket afslapning. Parkgolf er et spil der ligger sig mellem golf og minigolf, hvor man bruger samme kølle til alle slag. Banen ar 9 huller, og det tager ca. 30 – 40 minutter at gå en runde, og alle kan være med, også børn.

AARØ PARKGOLF ligger dejligt centralt på Aarø, lige ved Vingården og øens Naturlegeplads. Kom forbi Årø Vingård, hvor du kan høre om spillet og leje udstyret og adgang til banen. Måske kan besøget på Golfbanen kombineres med en vinsmagning eller et glas dansk vin på Årø Vingård. Kontakt Vingården for nærmere aftale

Prisen for at spille er i 2020 kr. 50 for voksne og kr. 25,- for børn under 15 år iflg. med voksne, og man spiller 2 runder á 9 huller, hvis man har lyst.

Der føres et scorekort, og de 10 bedste spillere i sæsonen bliver inviteret til DM i Parkgolf hos AGGER PARKGOLF i Ungersbjerge, Haarby på Fyn, hvor Europas første parkgolf baner er etableberet. Her er der i alt 4 parkgolf baner á 9 huller.

Køller lejes hos Årø Vingård, Aarø 210 som bor lige overfor parkgolfbanen.

Åbningstider 2020

Banerne er klar fra Påsken 2020.

Åbningstiderne på Årø Vingård fra 1. maj til 1. oktober 2020 er mandag til søndag fra kl. 11.00 til 18.00

Med sæsonkort og egen kølle/bold kan der spilles hele døgnet, når banen er fri

Ellers efter aftale på telefon 6155 1668

Større grupper bedes booke baner.