Sejlerliv

Lystbådehavnen på Aarø

Aarø har omkring 150 fastboende, som mestendels bor i den lille by Aarø i umiddelbar forlængelse af færgelejet og havnen.

Havnen i sig selv er en af de mindste havne i området, men der er en meget intim og hyggelig stemning i det lille havnemiljø. Her kommer I helt naturligt i snak med de andre, I møder, og her er en lille havnekiosk, hvor I kan købe det mest nødvendige.

Fremfor alt er havnen et fredfyldt sted. Her går tingene ikke nødvendigvis så stærkt, og I har rig mulighed for at læne jer tilbage og få fornyet luft ned i lungerne.

Samtidig er havnen værd at nævne, fordi den ligger i forlængelse af den lille stemningsfulde by med de smalle gader og de flotte slægtsgårde. Aarø emmer af god, maritim stemning og fred og ro.

Kontaktoplysninger

Telefon 74 34 22 51
Mobil 23 99 34 57

E-mail: Faergehavn@haderslev.dk

Web: www.haderslev.dk/service/trafik-og-veje/havne/

Er du også vild med at sejle til ø-havnene?


Gå ind på sejleruniverset Småøerne på Havneguide.dk. Vi er sammen med andre ø-havne en del af sejleruniverset Småøerne, hvor du kan hente gode tips og inspiration i flere af de charmerende ø-havne, som en samlet helhed. Klik på banneret og find nyttige oplysninger om havnenes faciliteter, takster, dybder, oplevelser og seværdigheder. Velkommen på de danske småøer.