Grundlovsdag på Aarø 2020

En anderledes Grundlovsdag den 5. juni på Aarø i 2020!

Som så mange andre arrangementer her i Coronatiden, er Grundlovsarrangementet på Aarø også aflyst i år. Der er ingen taler og underholdning, ølvogn pølsebod og Ø-bus i år, men alt vender tilbage i 2021!

Der er dog stadig gratis færge for gående fra kl. 9.20 til kl. 15.40.

Der er begrænsninger på færgedækket (man skal blive i bilen, hvis den er med) ellers har færgen tilladelse til 50 personer på dækket med min.1 meters afstand i mellem, ellers sættes antallet ned til 30 personer, men der sejles ekstrature, så længe der er ventende passagerer.

Alle øens butikker og spisesteder har åbent fra kl. 11, men skal du spise, er det nok en god ide at bestille bord. Man kan finde oplysninger på deres hjemmeside eller på www.aaro.dk/spisesteder. Campingpladsen har åbent fra kl. 8.00, hvor der også er plads til at børnene kan lege på deres legeplads.

Beboerforeningen stiller ekstra borde og bænke op på sportspladsen med store afstande, så der er plads til at spise sin medbragte madkurv, hvis der er optaget på naturlegepladsen eller andre steder rundt på øen.

Alle her på Aarø håber, at rigtig mange også i år vil tage en tur til øen på Grundlovsdag. Vores erhvervsdrivende glæder til at se jer, for der har været stille meget længe!

Date

05. jun 2020
Expired!

Time

9:20 - 18:00

Sted

Sportspladsen