Indkøb på Aarø

Specialiteter fra Aarø

Aarø er der mange muligheder for at indkøbe lokale og spændende specialprodukter hos øens erhvervsdrivende. De sælger deres varer fra butikker som typisk alle har åbent i turistsæsonen, men kig nærmere på deres hjemmesider for at få de rigtige åbningstider.

Dagligvarer forhandles i et vist omfang i Campingpladsens butik og hos Aarøs Perle på havnen.

Ved større indkøb går turen til fastlandet, hvor man kan forsyne sig i Øsby og Haderslevs butikker.

Desuden er det i sommerhalvåret muligt at købe mange forskellige grønsager i Lones grønsagsbutik på nordenden af øen. Her kan man også købe friske landæg fra fritgående høns, og så kan det nævnes, at Aarø Bigård laver honning fra egne bier på Aarø, og deres produkter kan købes i øens butikker.

Årø Vingård.

Her laves kvalitetsvine fra egen vingård. Der er her produceret vin siden 2004, og der laves hvid, rose og rødvin samt flere forskellige mousserende vine og likører. Desuden laves vin og likør produceret på egne æbleavl.

Som det seneste skud på stammen så laves der nu også spiritus i eget destilleri, f.eks. en række forskellige Gin.

www.aaro-vin.dk

Aarø Bryg

Aarø Bryg er et mikrobryggeri opstartet i 2018 hvor der laves mange forskellige øltyper, hvor flere har navn efter lokale steder og hvor der bruges lokale produkter i produktionen.

www.aaroebryg.dk

Årø Fiskerøgeri

Man kan købe røgede fiskeprodukter hos Årø Fiskerøgeri, som har sit eget røgeri. Det er især røgede ørreder, laksesider, sild og ål, men der laves også special produkter som ørredsalat m.v. Desuden kan man her købe forskellige gedeprodukter fra Gedegården i Agerskov samt fersk frosset laks, ørred og ål.

www.årøfiskerøgeri.dk

Lindblad-Wood

Aarø´s Wood shop. Alle træprodukter er håndlavede og ikke to produkter er identiske.

Træet kommer fra naturpleje og inkluderer bl.a. Moseeg og Æbletræ fra Aarø.

www.lindblad-wood.dk

 

 

Brummers Gård

Ud over at Brummers Gård har en hyggelig spiserestaurant, så sælges her også forskellige specialiteter, herunder også egne varer lavet i eget køkken.

Brummers Gaard er desværre lukket fordi man mangler forpagter!!!!

www.brummersgaard.dk

 

 

 

Kødprodukter fra Galloway kvæg på Aarø

Landskabet på Aarø er præget af, at der ret mange steder græsser Galloway kvæg. Af disse sort/hvide køer fremstilles forskellige kødprodukter, bl.a. fortræffelige bøffer! Kvæget slagtes og forarbejdes hos en ekstern slagter, men sælges fra butikken hos Årø Vingård.

 

 

 

GYPSYHEART

Gypsyheart er forhandler af farverigt og prisvenligt tøj i bohemé-stilen. Derudover kan du finde et udvalg af sten og krystaller, mosaiklamper, indiske kludetæpper, drømmefangere og anden interiør fra syd og øst.

Interesserer du dig for personlig og spirituel udvikling, tilbyder Rikke guidning som seer og healer (Teodidakt).

www.Gypsyheart.dk