Alle politiske partier der opstiller til kommunevalget er inviteret til valgmøde torsdag den 11. nov. 2021 kl. 19.00 i Aarøhus.

Vi starter med at spise stegt “valgflæsk” fra Aarøs Perle som er gratis for de inviterede politikere som sidder med i panelet, mens vi andre skal betale kr. 150,- inkl efterfølgende kaffe.

Selve valgmødet starter klokken 19.00, hvor alle partier får 3 minutter til at præsentere sig selv og det som partiet står for, og herefter er der frit slag på spørgsmål til panelet fra salen. Vi afbryder undervejs til en kaffepause, og alt afhængig af spørgelyst og taletiden fra panelet så satser vi på at være færdig med mødet klokken 21.00 men ellers kører vi frem til klokken 22.00.

Ud af de tolv partier vi har haft kontakt med har vi tilmeldinger fra Socialdemokratiet, Radikale venstre, Konservative, Ny Borgerlige, SF, Kristen demokraterne, Slesvigsk Parti, Venstre, Enhedslisten og Alternativet.

Der er tilmelding til Connie Hansen. Mød op og vær med til at fortælle politikerne hvad er er vigtigt for dig!